FİRMA GEÇMİŞİMİZ
2014 yılında 4 personel ve birbirine inanan bir aile olarak çıktığımız bu yolda 2019 senesinde ikinci şubemizi de açmış bulunarak ve şuanda yaklaşık 58 personele istihdam sağlayarak devam ediyoruz.
MİSYONUMUZ
2014 yılından bu yana Ankara sınırları içerisinde başarılıyla ürettiğimiz Tarihi Aynalı Fırın ürünlerini önce tüm Ankara halkına daha sonra ise tüm Türkiye’ye sunarak ulusal bir marka olmayı hedefliyoruz. Son derece modern ve hijyenik koşullarda yaptığımız üretime güveniyor ve insanlara bunu açık bir şekilde sunmak istiyoruz. ‘’Yemediğimiz hiçbir ürünü yedirtmiyoruz.’’ Sloganı ile yola çıktığımız bu yolda, kalite standartlarına uymayan hiçbir ürünü müşterilerimize sunmuyoruz. Tarihi Aynalı Fırın markasının büyük hedeflerini gururla geleceğe hep beraber taşıyoruz.
KALİTE POLİTİKAMIZ
✔ Müşteri ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için; hammaddeden başlayarak, proses aşamalarında ve nihai üründe ISO 9001:2000 Kalite Sistem Şartlarına ve HACCP standartlarına,
✔ Sağlık kurallarına, Gıda Mevzuatına ve ilgili yasa ve tüzüklere uymak. Gıda emniyeti ile ilgili tehlikeleri belirlemek, değerlendirmek ve kontrolü sağlamak.
✔ Eğitimli personel ile takım çalışmasına önem verilen, bireysel ve grup başarılarının teşvik edildiği bir çalışma ortamı sağlamak.
✔ Çalışanların gıda güvenliği ve HACCP prensipleri konusunda sürekli eğitimini ve politikayı benimsemelerini sağlamak.
✔ Kanıtlanmış başarı çizgimizi korumakla yetinmeyip, sürekli gelişim bilincini uygulamak ve tüm bunların sürekliliğini, çalışanları ve müşterileri ile beraber gerçekleştirebilen bir hizmet kurumu anlayışı ile sağlamak.
✔ Müşterilerimizden gelen her şikayeti bir armağan olarak kabul ederek, sürekli memnuniyetlerini sağlamak.
✔ Her zaman güvenilir bir firma olmak.
PRENSİPLERİMİZ
Firmamız tüm birimleriyle ve verdiği tüm hizmetlerde aşağıdaki maddeleri ana ilkeleri olarak benimsemiştir.
✔ Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak;
✔ Günlük üretim;
✔ Her zaman en iyiyi yakalamak;
✔ Disiplinli çalışmak;
✔ Yenilikçi olmak;
✔ Ürün çeşitliliği ve zenginliği;
✔ Tüketicinin yüksek beklentilerine cevap vermek için çok çalışmak;
✔ Ürünlerde standardizasyon;
✔ Dünyadaki gelişmeleri takip etmek ve aynı anda bunları müşterilere ulaştırmak;
✔ “Tarihi Aynalı Fırın’da en iyiyi nasıl yaparız” ‘ın arayışında olmak;
✔ Daha iyisini bulana kadar, “en iyisi bu” diyerek devam etmek;
✔ Sürekli araştırmak ve geliştirmek;
✔ Birinci sınıf hammadde kullanmak;
✔ Müşteri beklentilerini iyi analiz etmek ve cevap vermek.